2021/2022

GYIK - Karolina Microsoft 365

Minden karanténba került diáknak biztosított a hozzáférése a Teams felület osztály-  illetve szaktárgyi csoportjaihoz. Bármilyen technikai probléma van, hívhatják a  06-20-265-6722 számot, vagy írjanak emailt a rendkivulio365@karolinaiskola.hu címre, ahol Somorjai Karola kolléganőnk segít a problémák megoldásában.
Köszönjük!

BIPA 2021-2022

A Boldogasszony Iskolanővérek Pedagógiai Alapképzésén (BIPA), a 2021-2022-es tanévben iskolánkból 8 pedagógus vesz részt.

A résztvevőknek itt lesz lehetőségük feladataik beadására:

 

Karácsonyi ünneplés a kollégiumban

Idén örömmel ünnepeltük közösen a karácsonyt. Az ünnepi vacsorát karácsonyi éneklés, előadás, zene és történet meghallgatása követte. Végül pedig megajándékoztuk egymást.

Képek ITT érhetők el.

Adventi kézműves foglalkozás a kollégiumban

Az idei adventi kollégiumi műhelyhétvégén kézműves foglalkozásokat tartottunk. A fiatalok négy csoportban dolgoztak: a lányok ajtódíszt, ékszereket és díszeket készítettek, míg a fiúk egy hatalmas szarvast alkottak.

Novemberi műhelyhétvége a kollégiumban

A novemberi műhelyhétvégén olyan programot szerveztünk kollégistáinknak, mely az életkészségek közül a pénzzel való gazdálkodást segíti meg. Ebben a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának oktatói segítettek. Délután pedig Újházy Júlia ápolónő osztotta meg velünk egészségügyi tapasztalatait, és hívta fel a figyelmünket az egészség megőrzéséhez szükséges tudnivalókra.