Étkeztetés

ÉTKEZÉS KÉRÉSE és MÓDOSÍTÁSA:

1-8. évfolyamra vonatkozó szabályok

A szülők írásban kérik a gyermek számára a szolgáltatásokat az alábbi lehetőségek közül:

  • tízórai+ebéd, vagy
  • tízórai+ ebéd+uzsonna, vagy
  • csak ebéd

az intézmény pénztárában email-en (karolina.penztar@karolinaiskola.hu)

(Az internetes felületen nem tudnak rendelést állítani, mert az ebédelés rendje ezt nem teszi lehetővé!)

Jelzik a számukra járó kedvezményeket, speciális étkezési igényüket (orvosi igazolás), és benyújtják az ehhez szükséges igazolásokat.

A tanév elején (szeptember 10-ig) leadott étkezési igény, rendelés 2022. október 1-től 2023. január 31-ig érvényes, félév közben ezen nem lehet módosítani. Szeptemberben mindenki a júniusi igénylése alapján kap étkezést.

 

9-12. évfolyamra vonatkozó szabályok

Az eddig megszokott rend szerint minden hónap 20. napjáig rendelnek a következő hónapra ebédet.

 

A BEFIZETÉS MÓDJAI:

A befizetés az iskola honlapján megjelölt két napon lehetséges.

  • pénztári befizetés (készpénz vagy bankkártya: Mastercard; Visa)
  • online befizetés (Az online befizetés iskolánkban csak az étkezési térítési díjakra alkalmazható és előzetes jelzés után lehetséges).

Ha valaki az online lehetőséget szeretné választani, akkor írásban kell jeleznie a karolina.penztar@karolinaiskola.hu elérhetőségen a tárgyhót megelőző hónap 20. napjáig. Az online fizetés választása (lehetőség szerint) legalább a tanév végéig szól, vagy a tanévet átívelően visszavonásáig érvényes.

térítési díjak befizetésére kizárólag az előre megadott havi két napon van mód és lehetőség. Az időpontok a honlapon és a portán megtalálhatóak. Amennyiben a két napon befizetés nem történik, az összeg hátralékba kerül, és a következő befizetéskor lehet kiegyenlíteni, az aktuális havi étkezési térítési díjjal együtt. Ha a második alkalommal sem kerül befizetésre a hátralék, és nem érkezik kérvény a helyzet megoldására, akkor a további étkezéseket nem tudjuk biztosítani. A fentiektől való eltérést a pénztárba beadott, nyomós indokkal alátámasztott kérvény formájában tudjuk kezelni.

A pénztár a befizetések napján hosszabb nyitva tartással működik 7.00 – 17.00 óra között.

 A befizetéssel kapcsolatos kérdéseket a  karolina.penztar@karolinaiskola.hu címre küldhetik, ill. a központi telefonszám pénztári mellékén kaphatnak információt.

Iskolánkban nincs lehetőség étkezési utalvány, SZÉP kártya, banki átutalás, PayPass, American Express, euró elfogadására.

 

ÉTKEZÉS LEMONDÁSA HIÁNYZÁS ESETÉN:

Legkésőbb a kívánt nap előtti munkanapon 9.00 óráig lehetséges Demus László élelmezésvezetőnél az etkezeslemondas@karolinaiskola.hu   vagy a 62/ 420-248, 107-es mellék telefonszámon.