Karolina Te Deum

A tanév zárásaként megtartott Te Deumnak a Szegedi Dóm adott helyet, a hálaadó szentmisét Kondé Lajos atya celebrálta.

A Te Deumon köszöntöttük Polyák Hannát (12.A), aki a "Legkarolinásabb Karolinás" díjat kapta. Kitartó szorgalmával, szervező, közösségépítő munkájával, alázatosságával érdemelte ki az iskolai közösség elismerését.

Az Aranykréta-díjat Kissik Noémi tanárnő vehette át a KaDisz képviselőjétől. Tanítványai ezzel is szerették volna közvetíteni tiszteletüket, megköszönni a tanárnő érdeklődését, törödését, precizitását, lelkiismeretes tanítását.

Gonda István alapítónak köszönte meg sok éves munkáját Szegedi Ágnes főigazgató. Gonda István pályázati referensként segítette a pedagógusokat és az iskolavezetést, aktív részvétellel a pályázatok beadásában, a zárásokban és auditokban. 

Szegedi Ágnes 10 éven át volt iskolánk főigazgatója. A Szegeden töltött évek alatt odaadással, szeretettel végzett munkáját méltatva köszöntötte Őt a Boldogasszony Iskolanővérek tartományi tanácsa és az iskola közösségei nevében Ivanics  M. Andrea tartományfőnöknő. A Boldog Gerhardinger Terézia-díj adományával - amely a tartomány rendalapítónak emléket állító legmagasabb kitüntetése - ismerve el, hogy az itt töltött évek alatt Szegedi Ágnes kiemelkedő módon tett tanúságot emberségről, keresztény értékekről.

Szegedi Ágnes, Ági néni lelkiismeretes, építő és közösségteremtő tevékenységéért, sugárzó szeretetéért, s mindenkori jelenlétéért adtunk hálát a Te Deumon.

A tanév kiemelkedő teljesítményeiről ITT olvashat többet, büszkeségeinkről ITT tájékozódhat.