Hírek

2022/2023

Jótékonysági Gálaest

2023. február 17-én 18 órától a rendezi meg a Karolina Diákszövetség a Jótékonysági Adomány- és Gálaestet.

2022/2023

PONT ez kellett nekünk? PONT ez kellett nekünk!

Megyei és országos sikerek születtek alig 3 hónap leforgása alatt diákjaink lelkesedése, és családjaik hathatós támogatása nyomán, miután csatlakoztunk az oktatási tárca PontVelem Okos Program országos, iskolai hálózatához.

2022/2023

El Greco kiállítást néztek a kollégisták Budapesten

A januári műhelyhétvége keretében Budapestre utaztunk, ahol a megnéztük az El Greco kiállítás mellett az egyiptomi és az ókori gyűjteményt is. Ezen kívül játékos feladatok segítségével megismerkedtünk a Hősök terének szobraival, és a Városliget nevezetességeivel. A januári műhelyhétvége keretében Budapestre utaztunk, ahol a megnéztük az El Greco kiállítás mellett az egyiptomi és az ókori gyűjteményt is. Ezen kívül játékos feladatok segítségével megismerkedtünk a Hősök terének szobraival, és a Városliget nevezetességeivel.

2022/2023

Házszentelés az óvodában

Január első nevelési napján Miklós atya is eljött óvodánkba. Megszentelte mind az öt csoportszobát és a benne lakókat is. A gyerekek nagyon örültek, szeretettel fogadták a „jóság cseppeket”, amivel Miklós atya megáldott bennünket.

2022/2023

KADISZ alakuló

2022. szeptember 14-én találkozott az idei évben először a KaDiSz.

2022/2023

Motiváció, stressz, felelősség és beavatás

A novemberi műhelyhétvége keretében sort kerítettünk arra, hogy a motivációról beszélgessünk. A délután és este folyamán pedig a kollégiumi közösség teljes jogú tagjaivá fogadtuk a szeptemberben újonnan érkezetteket.

Régebbi híreink