Galéria / videótár

Október 6. emlékműsor

2023. október 6-án a 8.b és 8.c osztályok adták elő az aradi vértanúk emlékműsorát. A műsoron készült képek IDE kattintva elérhetők.

Karolina 150 - Jubileumi nap

2023. szeptember 28-án ünnepeltük iskolánk alapításának 150 éves évfordulóját. 
Az eseményről részletesen ITT lehet olvasni. A nap során készült fotók közül egy rövid válogatás elérhető IDE kattintva.

Veni Sancte 2023

2023. augusztus 31-én szeptember 1-jén tartottuk a Veni Sancte szentmiséket.
Az szentmiséken készült ITT megtekinthetők.
A honlapon közétett részletes hír IDE kattintva érhető el.

Karácsonyi ünneplés a kollégiumban

Idén örömmel ünnepeltük közösen a karácsonyt. Az ünnepi vacsorát karácsonyi éneklés, előadás, zene és történet meghallgatása követte. Végül pedig megajándékoztuk egymást.

Képek ITT érhetők el.

Adventi kézműves foglalkozás a kollégiumban

Az idei adventi kollégiumi műhelyhétvégén kézműves foglalkozásokat tartottunk. A fiatalok négy csoportban dolgoztak: a lányok ajtódíszt, ékszereket és díszeket készítettek, míg a fiúk egy hatalmas szarvast alkottak.

Novemberi műhelyhétvége a kollégiumban

A novemberi műhelyhétvégén olyan programot szerveztünk kollégistáinknak, mely az életkészségek közül a pénzzel való gazdálkodást segíti meg. Ebben a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának oktatói segítettek. Délután pedig Újházy Júlia ápolónő osztotta meg velünk egészségügyi tapasztalatait, és hívta fel a figyelmünket az egészség megőrzéséhez szükséges tudnivalókra.

Kollégiumi beavató

Hagyományainknak megfelelően az októberi műhelynap alkalmával fogadtuk be a kollégium közösségébe újonnan érkezett társainkat. Ennek szerves része volt a délelőtti játék, mely a város elrejtettebb szépségeinek megismerését szolgálta, illetve az esti bátorságpróba.

Csapatösszerázó a kollégiumban

Az idei első kollégiumi műhelyhétvégén csapatösszerázó játékokat játszottunk a ligetben. Volt névtanulás, bizalomjáték, koncentrációs csapatverseny, kollégiumtörténeti nyomozás cluedo játékkal, s számháború.