Galéria / videótár

"1 clickes nemzedék vagyunk – de többek szeretnénk lenni” - ProjektBlog

2019. szeptemberében alakuló vegyes kollégiumi csoport tagjai és vezetője azzal a kihívással találkozik, hogy bár online mindenki mindenkit ismer – de az offline életben nehezen megy a valódi, közösséggé szerveződés. A tünetek feltérképezése után a JÁTÉK-ban találjuk meg a lehetőséget, mely hatékony megoldás lehet a problémára. Ami azonnal újabb problémát vet fel: milyen a nekünk való játék? Csináljunk egy JÁTÉKOT! 

A Csoportunk élete  - ProjektBlog ITT érhető el. 

Péntek délután a Művészeti iskolában

A teljes ember neveléséhez a Karolinában a művészeti tárgyak is hozzá tartoznak, s ezt be is építettük, kiemelten az alsó tagozatos egész napos, iskolarendszerbe.

Diákjaink a zenei tanulmányokat a szolfézs előképzővel az általános iskola első osztályától már megkezdhetik. Második osztálytól a hangszeres előképző tárgyakat vehetik föl.

Olyan diákokat várunk, akik már folytatják zenei tanulmányaikat és olyanokat is, akik most kezdenék a képzést. Külsős diákjaink is szép számban vannak, idén is várjuk jelentkezésüket!

25 lépcsőfok

Két részes film a Karolina iskola történetéről. Felbukkannak benne fiatal, lelkes, ma is itt tanító tanárok, és szintén fiatal, lelkes, mára már szintén itt tanító egykori diákok...