Beiskolázás

A jelentkezéshez kérjük töltse ki a csatolt jelentkezési lapot!
Az aktuális térítési díjak az Alapfokú Művészeti Iskolában szintén a csatlot dokumentumban találhatók!
 

Tisztelt Szülők, kedves kisdiák!

Amikor második, vagy harmadik osztályos leszel a Karolinában, a szolfézst, vagy a hangszeres tanulmányaidat is elkezdheted!

A művészeti Iskolánkban a következő hangszerek közül választhatsz: Zongora, orgona, furulya, trombita, hegedű, cselló, gitár, fuvola, klarinét.

A meghallgatási jelentkezési lap visszahozási határideje:

2022. május 23. hétfő- az osztály tanítójának!

Május 30-án, hétfő, ebéd után, a két választott hangszeredről, vagy a szolfézs kártyáddal kapsz a nyakadba egy – egy képet, s ezzel indulhatsz a meghallgatásra a hangszeres termekbe.

Másnap, 31-én, az üzenődben írásban fogunk értesíteni, hogy melyik hangszerre nyertél felvételt! Tájékoztatjuk a szülőket arról is, hogy esetleges túljelentkezés miatt nem tudunk minden jelentkezőnek helyet biztosítani, van akinek, még várnia kell egy évet!

Június 2-3-án (csütörtök, péntek) és június 7-8-án, (kedd, szerda) 15 – 17:30 óra között, a porta melletti tanteremben kell jelentkezési lappal beiratkozni és befizetni a 2022/2023. tanévre. Az üzenő füzetbe lévő értesítést kell elhozni, s a helyszínen lehet befizetni és kitölteni a jelentkezési lapot! 

Várunk szeretettel!