Óvoda

Családi és Nagyszülő-unoka tábor Balatonlellén július 15-20.

Kedves Karolinás Családok!

Nagyon sokáig gondolkodtunk azon, hogy megszervezzük-e szeretett, hagyományos táborunkat a vírusveszély miatt. Vártuk a táborozásra vonatkozó szabályokat, ezért csak most sikerül meghirdetnünk a programot. Most úgy látjuk, hogy továbbra is családi formában van lehetőség a biztonságos együttlétre.

Tájékoztató az ügyeletről és táborokról

Tájékoztató az 1-11. évfolyam számára. Az 05.21-én megjelent rendelet alapján.

Kedves Szülők! Kedves Diákok!

A Karolina iskola DigiKarolina felülete az o365 programban továbbra is a digitális iskola szabályai szerint működik. A tanév hivatalos oktatásának a zárása e felületen történik. 

A megjelent rendelet módot ad további tevékenységekre az intézményben. Kérjük figyelmesen olvassák el a lehetőségeket, kérelmük beadásához használják a csatolt mellékletet.

Óvodai jelentkezés

Óvodánk a Boldogasszony Iskolanővérek fenntartásában működik.

Intézményünk azon családoknak nyújt segítséget, akik szeretnék, hogy gyermekük keresztény szellemű nevelésben részesüljön. Óvodai nevelési gyakorlatunk alapja a gyermekszeretet, a harmonikus, nyugodt, családias, egymásra figyelő, érzelmi biztonságot nyújtó, pozitív tulajdonságokat megerősítő óvodai élet.

Főigazgatói tájékoztató az óvoda bezárásáról

Óvodavezetői tájékoztató és kérelem a vészhelyzet idejére való ellátásra.

Együttműködésüket kérjük, erőt és kitartást kívánunk mindenkinek!

Kedves Szülők!

 

Tájékoztatom Önöket, hogy Szeged Polgármestere, Botka László Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata nevében az alábbi intézkedéseket hozta meg a koronavírus veszélyhelyzet miatt: