Hírek

2021/2022

Házasság hete programok, versenyek

Városi házasság heti programok - "Az én álomesküvőm" pályázat

Iskolánk évek óta bekapcsolódik a városi házasság heti programokba, mert fontosnak tartjuk, hogy a tanítványainkat minél többféle módon megerősítsük abban, hogy a család érték.

2021/2022

Várunk a Karolinába!

Kedves Gyerekek! Kedves Szülők! Egy közös mesehallgatásra, kézműveskedésre várunk minden nagycsoportos kisgyereket.  Míg a mesét hallgatod, megismerheted, bejárhatod az iskolánkat.

Online szülői fórum, "nyílt napok" iskolánk iránt érdeklődők számára
2020/2021

Nyílt napok a Karolinában

Kedves Szülők!
Kedves Diákok!

Miért jó választás iskolánk?
Válaszolunk erre és feltett kérdéseikre/kérdéseitekre online beiskolázási tájékoztatóinkon, melyeket az alábbi időpontokban tartunk: .../tovább/

2021/2022

Digitális oktatás - Microsoft 365 segítség

Amennyiben probléma merül fel a Microsoft 365 belépéssel (pl. elfelejtett jelszó) azt kérjük, hogy a tanuló nevének és osztályának megadásával jelezzék, jelezzétek a rendkivulio365@karolinaiskola.hu e-mail (betűk és 365) címen, és amennyiben 1 napon belül nem kapnak, kaptok választ, a +36-20-265-6722 telefonszámon kérjék, kérjétek segítségünket.

2021/2022

Legyen TereD! mert szeretjük a Természettudományokat és díjazzuk a Digitalizációt

Pályáztunk és nyertünk! Az iskola természettudományos kísérletező szakkörének tartalmi és formai megújításával célunk a programban részt vevő 5. és 6. osztályos tanulók természettudományos érdeklődésének szélesítése, tapasztalati tudás megszerzésének lehetőségével, digitális eszközök és módszerek használatával ismereteik bővítése, térbeli-vizuális képességeik fejlesztése.

A kategória összes híre