Óvodai jelentkezés

Kedves Szülők!

Óvodánk a Boldogasszony Iskolanővérek fenntartásában működik.

Intézményünk azon családoknak nyújt segítséget, akik szeretnék, hogy gyermekük keresztény szellemű nevelésben részesüljön. Óvodai nevelési gyakorlatunk alapja a gyermekszeretet, a harmonikus, nyugodt, családias, egymásra figyelő, érzelmi biztonságot nyújtó, pozitív tulajdonságokat megerősítő óvodai élet.

Elsősorban azon egészséges gyermekek jelentkezését várjuk, akik a 3. életévüket 2020. augusztus 31-ig betöltik, illetve jelentkezhetnek azok is, akik 2021. február 28-ig töltik be a 3. életévüket. Az év közben érkező gyermekeket csak akkor áll módunkban az adott évben felvenni, ha az óvoda férőhelye ezt lehetővé teszi.

Az emberi erőforrások minisztere – a veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 40/2020. (III. 11.) Korm. rendeletre figyelemmel – a 2020/2021. nevelési, illetve tanévre történő óvodai beiratkozásról szóló 7/2020. (III. 25) EMMI határozatában a 2020/2021. nevelési évre történő óvodai beiratkozások vonatkozásában egyedi eljárási szabályokat határozott meg,

Tekintettel a koronavírus járvány miatt kialakult veszélyhelyzetre, az eddigi gyakorlattól eltérően,
ONLINE FELÜLETEN FOG TÖRTÉNNI A JELENTKEZÉS 2020. április 2-től 17-ig. www.karolinaiskola.hu oldal Óvoda/ Beiratkozás lapfülön található felvételi kérelem nyomtatványon, melyen a szülőknek meg kell jelölniük a gyermek kötelező felvételt biztosító óvodájának adatait is. A kérelem benyújtását elektronikus úton folyamatosan, telefonon 8.00-12.00 óra között (06-30-251-1941), vagy különösen indokolt esetben (előzetes telefonos egyeztetés után) április 16-17-én 8.00-12.00 óra között személyesen, az óvodában tehetik meg a Karolina Óvoda Apáca utcában lévő bejáratán át a földszinti vezetői irodában a veszélyhelyzet által megkövetelt egészségügyi szempontokra különös figyelemmel.

Az elektronikus úton való jelentkezés a mellékelt felvételi kérelem beküldését jelenti a saját email címről küldött word vagy aláírással is ellátott pdf formátumban a karolinaovoda@gmail.com címre.

Az gyermek óvodába történő felvételéről az óvoda vezetője 2020. április 20-ig dönt, és erről haladéktalanul írásban értesíti a szülőket, valamint az érintett gyermek kötelező felvételi lehetőségét biztosító óvoda vezetőjét. A felvételről hozott döntést a rendkívüli körülményekre való tekintettel, csak a beiratkozáskor megadott e-mail-címre küldjük, ahonnan visszajelzést kérünk a jelzés olvasásáról.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Szeged, 2020. március 27.

Szegedi Ágnes főigazgató
Bálint Illésné óvodavezető, igh.

2020. március 30.