Beiratkozás az általános iskola 1. évfolyamára

Tisztelt Szülő(k)/Gondviselő!

Tekintettel a veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 40/2020. (III. 11.) Korm. rendeletre, az általános iskolai beiratkozás folyamata a 2020/2021. tanítási évre vonatkozóan az emberi erőforrások minisztere 7/2020. (III. 25.) EMMI határozata alapján történik.

Ennek megfelelően a beiratkozást személyes kontaktus nélkül, online módon kívánjuk lebonyolítani, 2020. április 8-24. között.

Április 8-tól az alábbi linkre kattintva, a fent megadott határidőn belül töltse ki az űrlapot.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSewx7eVuxAdWGetdO0fArzwLFYZBVb_lRBO-qfm91NEHYBCBw/viewform?usp=sf_link

Az űrlap kitöltése és elküldése esetén megtörténik a gyermek beiratkozása, amelyről az Önök által megadott e-mail címre visszajelzést küldünk.

Az űrlapot a gyermek és a szülő (k)/gondviselő személyazonosságát igazoló hatósági igazolványa, lakcímigazolványa, hivatalos iratok, valamint a gyermek TAJ kártyája alapján töltsék ki.

A beiratkozáshoz kapcsolódó személyi iratok, dokumentumok bemutatása - a jelenlegi helyzetre tekintettel - elegendő, ha csak a 2020/21-es tanév első napján történik meg.

Indokolt esetben, amennyiben az elektronikus úton történő beiratkozás az Ön/Önök számára nem oldható meg, az iskola lehetőséget biztosít a személyes ügyintézésre - előzetes telefonos időpont- egyeztetést követően - április 14-én kedden, és április 21-én kedden 9-13 óra között. Tájékoztatjuk, hogy személyes megjelenéssel történő beiratkozás esetén a járványügyi helyzettel összefüggésben bevezetett fokozott óvintézkedésekkel kell számolni.

Amennyiben az online beiratkozást illetően kérdés merül fel, illetve indokolt a személyes ügyintézés, az alábbi elérhetőségeken kaphat segítséget. A portán, munkanapokon 8-12 óra között papír alapon is megtalálják a beiratkozáshoz szükséges adatlapot, amely csak akkor szükséges, ha nem tölti ki az elektronikus felületet.

A titkárság e-mail címe: mkarolinaiskola@gmail.com

Kozma Krisztina iskolatitkár: +36-30-544-2676

Az elektronikus beiratkozás esetén az email visszajelzés után az gyermek adatait rögzítjük a KIR rendszerben.

Tisztelettel:

Szeged, 2020. április 7.

Szegedi Ágnes
főigazgató