Digitális oktatás 2021. 03. 08-tól

Kedves Szülők!

A digitális munkarend részleteiről az osztályfőnökök pontos tájékoztatást tudnak nyújtani. Minden osztály különleges órarenddel fog keddtől dolgozni, amelyben lesznek online órák és egyéni felkészüléssel zajló foglalkozások is az életkornak megfelelően.

Szerencsére, minden diáknak a hozzáférése biztosított a Teams felület osztálycsoportjához, ill. a használatban már gyakorlatot szereztek. Bármilyen technikai probléma van, hívhatják a  06-20-265-6722 számot, vagy írjanak emailt a rendkivulio365@karolinaiskola.hu címre, ahol Somorjai Karola kolléganőnk segít a problémák megoldásában.

9-12. évfolyam:

A digitális iskola szabályzata és órarendje nem változik! A március 8-án kezdődő héten a 12. évfolyam sem jön konzultációra, ezért az eredeti teljesen online órarend szerint lesz órájuk. A következő heti konzultációs lehetőségről a héten értesítjük Őket.

1-4. évfolyam:

Március 8-án 18.00 óráig feltöltik a kollégák a heti anyagot a megfelelő dátumú csatornába. A következő héten a feladatok megérkeznek pénteken (március 12., 19.) legkésőbb 18.00 óráig.

5-8. évfolyam:

Március 8-án 18.00 óráig feltöltik a kollégák a heti órarendet és feladatokat tartalmazó táblázatot az osztály általános csatornájába. Ezek után a tantárgyi csatornákban folyik a kommunikáció a tanárok és a diákok között. A következő héten a feladatok és a beosztás megérkezik pénteken (március 12., 19.) legkésőbb 18.00 óráig.

Az elmúlt évi digitális tanítási rendhez képest fontos változás, hogy a Házirend kiegészítésre került a digitális tanítás tekintetében.  A jelenlétet szigorúbban ellenőrizzük, az értékelés is változott. Ezt a változást az osztályokkal a kollégák a pénteki napon átbeszélték, de itt is mellékelem. Kérem, ha bármilyen technikai probléma adódik, vagy betegség történik, értesítsék az osztályfőnököt vagy a szaktanárt annak érdekében, hogy megtalálhassuk a megoldást, és ne legyen igazolatlan hiányzás.

Szünet:

A NAGYHÉTEN (március 29-től április 5-ig) szünet lesz, amikorra nem kapnak feladatot a diákok.

Étkezés:

Aki hétfő (március 8.) reggel 9.00 óráig a karolina.etkeztetes@karolinaiskola.hu email címen kér étkezést, azoknak keddtől éthordós elvitellel tudunk étkezést biztosítani. Az éthordós elvitelt 12.00-12.30 óra között az ovi bejáratánál tudjuk biztosítani. Csak az erre a címre érkező új jelzéseket tudjuk figyelembe venni, az eddigi rendeléseket automatikusan töröltük.

A térítési díjak befizetéséről később adunk tájékoztatást.

Szeged, 2021. március 05.

                                                                                                     Szegedi Ágnes

                                                                                                         főigazgató

FIGYELEM!

Az alábbi linken tudnak az ismert kis laptopokból kérni, amennyiben szükséges. A laptopot a szülő veheti át!
Eszköz kérése ITT.

Digitális munkarendben a diákokkal való kapcsolattartásra iskolánk a Microsoft 365 Teams alkalmazását használja. A tanulónak a bejelentkezéséhez a kapott felhasználói nevére és jelszavára van szüksége. FIGYELEM! Amennyiben probléma merül fel a belépéssel (pl. elfelejtett jelszó), azt kérjük a tanuló nevének és osztályának megadásával azonnal jelezze a rendkivulio365@karolinaiskola.hu e-mail címen, és ha 1 napon belül nem kap választ a +36-20-265-6722 telefonszámon kérje segítségünket!