Hírek

2022/2023

Fungo Nero Diákvállalkozás hírek

Húsvét előtt rendezik meg a diákvállalkozások tavaszi vásárát. Iskolánk Fungo Nero csapata is ott lesz! Részletek …Húsvét előtt rendezik meg a diákvállalkozások tavaszi vásárát. Iskolánk Fungo Nero csapata is ott lesz! Részletek …

2022/2023

Alsós megyei Zrínyi eredmények

2023. március 16-án került sor a Zrínyi Matematikaverseny megyei eredményeinek kihirdetésére. Ezek a gyönyörű eredmények születtek. Részletek...

2022/2023

Farsang a kollégiumban

Az idei farsang a Jane Austin korabeli Anglia világába kalauzolta a társaságot. A játékok, feladatok, az étkezések és az esti előadás témája is a korszakban élt hírességek, és elsősorban Jane Austin hősei világát jelenítették meg.

2022/2023

Helyi szavaló verseny a Karolinában

2023. január 31-én került sor a Karolina iskolában az alsósok iskolán belüli szavalóversenyére. Közel 60 gyerek mondott verset az utolsó januári délutánon.

2022/2023

El Greco kiállítást néztek a kollégisták Budapesten

A januári műhelyhétvége keretében Budapestre utaztunk, ahol a megnéztük az El Greco kiállítás mellett az egyiptomi és az ókori gyűjteményt is. Ezen kívül játékos feladatok segítségével megismerkedtünk a Hősök terének szobraival, és a Városliget nevezetességeivel. A januári műhelyhétvége keretében Budapestre utaztunk, ahol a megnéztük az El Greco kiállítás mellett az egyiptomi és az ókori gyűjteményt is. Ezen kívül játékos feladatok segítségével megismerkedtünk a Hősök terének szobraival, és a Városliget nevezetességeivel.

2022/2023

KADISZ alakuló

2022. szeptember 14-én találkozott az idei évben először a KaDiSz.

2022/2023

Motiváció, stressz, felelősség és beavatás

A novemberi műhelyhétvége keretében sort kerítettünk arra, hogy a motivációról beszélgessünk. A délután és este folyamán pedig a kollégiumi közösség teljes jogú tagjaivá fogadtuk a szeptemberben újonnan érkezetteket.

Régebbi híreink