RRF 1.2.1 - laptopok igénylése az 5., 6. és 9. évfolyamon

Kedves Szülők!
Kedves Diákok!

Ezúton is szeretnénk tájékoztatást adni arról, hogy az RRF-1.2.1-2021-2021-00001 azonosítószámú „Digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeinek biztosítása a tanulók és a pedagógusok számára” című projekt keretében 2023. november 30-ig  érhető el az 5., 6. és 9. évfolyamos diákok szülei/törvényes képviselői számára a regisztrációs lehetőség, a kiosztásra kerülő, oktatási célú, személyes használatú notebookok igénylésére.

Ebben a kiosztási körben csak az 5., 6. és 9. évfolyamon tanuló diákok igényelhetnek szüleiken/törvényes képviselőiken keresztül IKT-eszközt, más évfolyamok diákjai jelenleg nem.

A szülők 2023. november 30-ig tudják az igénylést megtenni a KRÉTA Rendszeren keresztül. Kérjük fokozottan figyeljenek határidő betartására, minden eszközt igénylő diák esetében megtörténjen az igénylés!  Az igénylés menetéről ezen a linken olvashatnak. Az általunk készített segédletet a csatolányban találhatják.

FONTOS! A KRÉTA rendszer üzemeltetőjének tájékoztatása szerint a regisztrációt csak a rendszerben megjelölt Törvényes képviselő tudja indítani. A jogosultságok kiosztásakor ennek a státusznak a beállítása megtörtént a tanulóhoz tartozó első gondviselői jogosultság kiosztásakor.

További információkat, egyéb részleteket a projektről ezen a linken olvashat.