Tájékoztató az ügyeletről és táborokról

Tájékoztató az 1-11. évfolyam számára. Az 05.21-én megjelent rendelet alapján.

Kedves Szülők! Kedves Diákok!

A Karolina iskola DigiKarolina felülete az o365 programban továbbra is a digitális iskola szabályai szerint működik. A tanév hivatalos oktatásának a zárása e felületen történik. Utolsó igazi digitális tanítási nap június 10, mivel a nagyhéten, a tavaszi szünet előtti 3 napban is működött a digitális iskola. Június 15-ig tanítás nélküli munkanapokkal számolunk. Természetesen az utolsó időszak (június 2-10 között) már a lezárásokhoz szükséges, ugyanúgy, mint az igazi iskolában. Minden szaktanár a zárásra koncentrál, és itt tud még lehetőséget adni a javításokra.

A bizonyítványok kiosztásának módjáról és a 8. évfolyamosok búcsúztatásáról június 2-ig döntünk.

A megjelent rendelet módot ad további tevékenységekre az intézményben:

  • Június 2-től10-ig lehetősége van a diákoknak személyesen konzultálni azzal a pedagógussal, akinek tantárgyból nem volt sikeres a digitális tanulás. Ennek időpontját és tartalmát a szaktanárral kell egyeztetni.
  • Június 2-től 26-ig lehetőség van ügyeletet kérni, étkezéssel együtt egész vagy fél napra. A felügyelet módjáról, helyszínéről a jelentkezők létszáma és korosztálya alapján döntünk.  A tervezés (a kollégák beosztása) szempontjából fontos a mellékelt link segítségével az igények felmérése, ezért kérem, hogy május 26-ig jelezzék, hogy kérik-e ezt a lehetőséget. A május 26-i határidő után a veszélyhelyzet elején is közzétett formanyomtatványon lehet két nappal az ügyelet igénybevétele előtt e lehetőséget kérni. A táblázatban jelzetteket étkezési igénylésnek is vesszük, így a lemondása csak a szokásos módon lehetséges: betegség esetén telefonon, egyébként írásban Demus Lászlónál.

Jelentkezés az ügyeletre az alábbi linken lehetséges május 27-igJELENTKEZÉS

  • Lehetőség van a külső szervezet/szülő által meghirdetett és a Karolina Iskola területén működő térítéses táborokban való részvételre június 15-től július 17-ig. A meghirdetések a honlapon történnek folyamatosan. Jelentkezni a szervezőknél lehet.
  • Lehetőség van a kollégák által szervezett térítéses napközis táborokra június 29. és július 17. között
  • Tervezzük (várjuk a szabályokat), hogy jelentkezni lehet a tartomány és a Karolina Iskola hagyományos önkéntes családi táborába az előző évekhez hasonlóan, ill. azzal a különbséggel, hogy egyéni gyerek jelentkezésre is lehetőség van. Ez a tábor Balatonlellén lesz július 16-tól 21-ig. Részletek később a június 2-i héten. A térítési díja az egyéni (nem családi) jelentkezők számára várhatóan 35 000 ft/fő+ útiköltség lesz.
  • A további lehetőségekről az információt a Teams programon és a honlapon keresztül biztosítjuk.