Majális 2022. május 21.

Kedves Szülők!

Mint arról már értesültek az osztályfőnököktől, a Majális új köntösbe öltözik:) E köntös  a személyes kapcsolatok, találkozások, a közös tevékenység és a fenntarthatóság.

2022. május 21-én a program jóval rövidebb lesz a megszokottnál. Nem lesznek sátrak, csak asztalok és helyszínek, nem lesz árusítás és ebéd. Lesz kávé és üdítő (poharat kérünk hozni) az ovi aulájában berendezett kiállító térben.  Lesz színpad, amelyen folyamatosan zajlik a program (táncok, rövid programok). Természetesen lesz véradás, amelyre a mellékelt linken lehet jelentkezni. A véradást a szokásoknak megfelelően osztálynak lehet felajánlani, amely alapján a nyertes osztály tortát kap.

9-13 óra között az udvaron az Önök segítségével és vállalásaival indulhat el a nagy játék. A játék lényege kétoldalú: egyik oldala az, hogy minél több tevékenységben vegyen részt az osztály minden tagja; a másik, hogy minden osztály kínál tevékenységet, amiben mások vehetnek részt. Ezeket az aktív találkozásokat zsetonokkal mérjük, hogy a legaktívabb osztályok egy kirándulós napot kaphassanak jutalomként. Az egyéni (más asztalnál szerzett) zseton és az osztály zseton gyűjtésével (az általuk kínált tevékenységért kapott) lehet versenybe szállni e jutalomért.

Kérem, hogy az ötleteikkel és a személyes tevékenységük felajánlásával segítsék az osztályt és a nagy közösséget.

Mindenkire számítunk!! Kérem, keressék az osztályfőnököket az ötleteikkel!

Link a véradáshoz:
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=UtyriGY9hU-kMJOt2njvEs1SVxGynHtEiaTnGTvE5WpUQjMwS0ZIU0oyR1VGNzQ2VVJUM0lCWFFQTi4u

2022.05.06.
Szegedi Ágnes