Családi és Nagyszülő-unoka tábor Balatonlellén július 15-20.

Családi és nagyszülő-unoka tábor

KAROLINA és SZIGNUM közös nyári tábora

2020. július 15-20.

PART HOTEL BALATONLELLE Köztársaság u. 46

Kedves Karolinás Családok!

Nagyon sokáig gondolkodtunk azon, hogy megszervezzük-e szeretett, hagyományos táborunkat a vírusveszély miatt. Vártuk a táborozásra vonatkozó szabályokat, ezért csak most sikerül meghirdetnünk a programot. Most úgy látjuk, hogy továbbra is családi formában van lehetőség a biztonságos együttlétre. Fontos számunkra hogy megnézzük, mennyire van igény e különleges helyzetben a családi önkéntes és közös nyaralásra.

A jelentkezések számán fog múlni az, hogy megrendezzük-e a tábort.

A lehetőség csak június 9-ig van nyitva!  

A szervezésről szóló döntést (van-e remény a teljes feltöltésre) 4-én meghozzuk és értesítjük a jelentkezőket.

Az árat csak akkor tudjuk tartani, ha az elmúlt évekhez hasonlóan családokkal tudjuk megtölteni a tábort és a férőhelyeket teljesen ki tudjuk használni.

A tábor helyszíne a Balaton parttól 50 méterre lévő, kizárólag általunk használható épület, amelyre a fenti néven (Part Hotel Balatonlelle) tudnak rákeresni.

A jelentkezésben a sorrend számít!

Idén két fókusza lesz a tábornak:

  1. ÖNKÉNTESSÉG
  2. POZITÍV NEVELÉS

A gyerekeknek lehetősége lesz kortárs mediátor alapképzésben részt venni. A hagyományokhoz híven most is önkéntes alapon várjuk a szülők javaslatait és kéréseit a napi programmal kapcsolatban.

A táborban mi magunk készítjük el a reggelit és a vacsorát - beosztás szerint. Ezért mindenkitől kérünk önkéntes szolgálatot az étkezések körüli tennivalók végzésében ( étel előkészítése, terítés, mosogatás).

Ezen kívül a felnőtteket arra kérjük, hogy válasszanak legalább egyet az alábbi tevékenységekből:

  1.  Részt veszek 4x napi 1,5 órás POZITÍV NEVELÉS képzésen
  2.  GYEREKEKNEK SZÓLÓ PROGRAM vezetését vállalom 2x 2 óra időtartalomban; pl. foci, méta, kézműveskedés, számháború, egyéb szabadtéri vagy benti közösségi játékok ( kártya, társas….)
  3.  EGY VACSORA elkészítésében részt veszek (szabadtéri vagy konyhai főzéssel)

A tábor programjait előre szeretnénk beosztani, ezért a jelentkezési lapon már felmérjük, hogy ki mit vállal, illetve a jelentkezőknek küldeni fogunk egy közös Excel táblázatot (driveon megosztva), hogy július elejéig azt is meg tudjuk tervezni, hogy milyen program mikor lesz.

Az iskolanővéri értékek közül a következőkre figyelünk a tábor alatt:

FELELŐS/TUDATOS/EGYÜTTMŰKÖDŐ/ALKOTÓ

Ennek szellemében a táborban „ökotudatosságra” törekszünk!

Ellátás: Első nap vacsorától utolsó nap reggeliig fél panzió (reggeli, vacsora)

Jól felszerelt nagy konyha hűtőkkel a rendelkezésünkre áll. Szendvicseket reggelinél lehet csomagolni tízóraira, ebédre.

Utazás: egyénileg vagy csoportosan a Szegedi vasútállomásról 07:47-kor Balatonlellére közvetlen kocsikkal közlekedő vonattal. ( Visszafelé 16:00 kor indul közvetlen vonat Balatonlelléről)

Költsége:

25.000 Ft/fő 18 éves kor felett, 20.000 Ft/ fő 7-17 éves kor között; 15.000 Ft/fő 3-6 éves kor között. 3 éves korig ingyenes, ha nincs szüksége a gyereknek külön ágyra;. Mindez tartalmazza a szállásdíjat, reggelit, vacsorát és egyéb költségeket (pl. szervezési költség, szörfszállítás és karbantartás; szörfoktatást illetve sup és szörfözési lehetőséget)

Minimum 25.000 Ft/család foglalót június 15-ig kérjük befizetni. A teljes összeget július 10-ig.

Figyelem: A befizetett részvételi díjat nem tudjuk visszaadni, ha valaki mégsem tud eljönni a táborba vagy nem tud végig részt venni rajta. A helyek átadhatók egy  - a feltételeket vállaló – másik családnak

Jelentkezési határidő: 2020.június 9.  A jelentkezés online történik.

Ha további kérdés van, kérem keressen!

A jelentkezés az alábbi linken, vagy a megadott email címen lehetséges!

JELENTKEZEM

email: szegedi.agnes@karolinaiskola.hu

Szeged, 2020.05.26.

Üdvözlettel: Kinga nővér és Szegedi Ágnes