Beiskolázás

A jelentkezéshez kérjük töltse ki a csatolt jelentkezési lapot!
Az aktuális térítési díjak az Alapfokú Művészeti Iskolában szintén a csatlot dokumentumban találhatók!
 

Tisztelt Szülők, kedves kisdiák!

Amikor második, vagy harmadik osztályos leszel a Karolinában, a szolfézst, vagy a hangszeres tanulmányaidat is elkezdheted!

A művészeti Iskolánkban a következő hangszerek közül választhatsz: Zongora, orgona, furulya, trombita, hegedű, cselló, gitár, fuvola, klarinét.

A majálison, 2023. május 13-án, szombaton 9:30-kor, a Nagytornaterem színpadán hangszeres bemutatót tartunk, melyre gyere el osztályoddal és a szüleiddel együtt! Meghallgathatod a bemutatót, a hangszeren játszó diáktársaidat, s utána személyesen is odamehetsz a hangszert tanító tanárhoz, ahol kezedbe foghatod - ki is próbálhatod a neked kedves hangszert!

Kapsz egy meghallgatási jelentkezési lapot, melyre kérlek, 2 hangszert is írj, amin szívesen játszanál, vagy a szolfézs előképzőt írd be!

A meghallgatási jelentkezési lap visszahozási határideje: 2023. május 22. hétfő - az osztály tanítójának!

Május 30-án, kedden, ebéd után, a két választott hangszeredről, vagy a szolfézs kártyáddal kapsz a nyakadba egy – egy képet, s ezzel indulhatsz a meghallgatásra a hangszeres termekbe, kísérőkkel.
Másnap, 31-én, az üzenődben írásban fogunk értesíteni, hogy melyik hangszerre nyertél felvételt! Tájékoztatjuk a szülőket, hogy túljelentkezés miatt nem tudunk minden jelentkezőnek helyet biztosítani, van akinek, még várnia kell egy évet!


Június 5-én, 6-án, 7-én és 8-án, 15 – 17.30 óra között kell jelentkezési lappal beiratkozni és befizetni a 2023/2043. tanévre. Az üzenő füzetbe lévő értesítést kell elhozni, s a helyszínen lehet befizetni és kitölteni a jelentkezési lapot!
 

Várunk szeretettel!