Figyelem! A 12 év feletti tanulók iskolában történő oltásáról.

Kedves Szülők!

Az EMMI hivatalos megkeresése alapján tájékoztatom Önöket az oltással kapcsolatban:

A mellékletben az EMMI igazgatóknak szóló levelét találják, amely minden 12 év feletti diákról kéri az adatszolgáltatást, melynek határideje az intézmény részéről augusztus 26.

A levél alapján minden 12 év feletti diákról kell kérnem a "diákok_jelentkezési_lap_covid19_oltás.docx" lapot, amelyen lehet jelezni a már megtörtént (regisztráltak) oltást, az iskolaorvos által beadandó oltást és azt is ha nem kérik az oltást.

Kérem, hogy a "diákok_jelentkezési_lap_covid19_oltás.docx"  lapot küldjék el az osztályfőnöknek augusztus 25-ig.

  • Akik az iskolaorvostól kérik az oltást (nem regisztráltak másként), azoktól kérem a "diákok_jelentkezési_lap_covid19_oltás.docx"  lapot elektronikusan küldjék el az osztályfőnöknek, legalább word formátumban,(vagy az aláírtat lefotózva, szkennelve), vagy papír alapon adják le a portán augusztus 25-ig.
  • Akik  nem az iskolaorvostól kérik az oltást (vagy már megkapták, vagy már regisztráltak) azoktól is kérem a "diákok_jelentkezési_lap_covid19_oltás.docx" lapot vagy  akadályoztatás esetén az abban foglaltaknak megfelelő információt az osztályfőnöknek elektronikusan küldjék meg, majd az aláírt nyilatkozatokat a tankönyvek átvételkor, vagy a tanév első napján az osztályfőnöknek juttassák el. Ezen információk az iskolaorvoshoz kerülnek, amelyre az egészségügyi adatok kezelésére vonatkozó szabályok érvényesek. (A jelentkezési lap végén található az adatvédelmi tájékoztató!)
  • A hozzájáruló  nyilatkozatot csak az oltáskor kell majd vinni! Az oltás helyszínéről és időpontjáról később kapunk tájékoztatást.

Köszönöm az együttműködésüket!

Tisztelettel:
Szegedi Ágnes
főigazgató