InnoMate innovációs program a Karolinában

A United Way Magyarország célja hozzájárulni a magyar gyerekek és fiatalok érvényesülési esélyeinek növeléséhez a munkaerőpiacon való sikeres elhelyezkedésük alapjainak megteremtéséhez.
Az oktatási és startup szakértőkkel együttműködve kifejlesztett saját, speciális oktatási programunkon, az InnoMaten keresztül 21. századi készségek és kompetenciák fejlesztésével kreatív, kritikusan gondolkodó, vállalkozó szellemű, a világra nyitott fiatalokkal foglalkoznak.

2024. 02. 20-án a Karolinban közel 70 tanulónk vett részt innovatív rendezvényükön. A diákok lelkesedése nem maradt el. A nap elejétől fogva beleálltak a munkába és próbálták ötleteiket a lehető legjobban kidolgozni. Ezt követően csapatokat alkotva még tovább csiszolták elképzeléseiket, hogy a nap végén büszkén prezentálhassák az eredményeket a többiek előtt. Hálás köszönetünket fejezzük ki a StartITup Győr mentorainak, akik szakértelmükkel és odaadásukkal irányították ezt a lenyűgöző napot. A programunk egyik különleges eleme, hogy a résztvevő diákok különféle klubokba szerveződve saját projektjeiken dolgozhatnak. Ebben az izgalmas folyamatban Zsíros Szilvia és Kozma Júlia tanárnők nyújtanak szakmai támogatást, biztosítva ezzel, hogy a diákok nem csak online versenyeken vehetnek részt, hanem a legjobbnak bizonyulók egy emlékezetes nyári táborban tesztelhetik ötleteiket szakmai zsűri előtt. 

Az első alkalmat jókedvben 

Jelentkezni még március 20-ig lehet a kozma.julia@karolinaiskola.hu  email címen vagy személyesen Kozma Júlia, Zsiros Szilvia tanárnőnél. 

2024. március 11.