ELSŐ helyezés a Digitális Témahéten

Az idei, 8. Digitális Témahéthez a szervezők beszámolója szerint közel 800 köznevelési és szakképzési intézmény csatlakozott határon innen és túl. A Belügyminisztérium Köznevelési Államtitkárságának támogatásával, az Ökumenikus Segélyszervezet az Oktatásért Alapítvány szervezésében megvalósult programon iskolák is részt vett.

Kolonizáció a Karolina Iskolában - Interaktív kiállítás a STEAM oktatás jegyében projektünk bemutatása az I/A Általános iskolák kategóriájában ELSŐ helyezést ért el.

A majális napján és az azt követő héten az iskolában megtekinthető interaktív kiállítás egy képzeletbeli bolygó kolonizálási lehetőségeit mutatta be, izgalmas feladatokkal, robotika és hagyományos kézműves technikák eszközeinek segítségével.

Az elismerő oklevelet a kiállítás megálmodója és egyik legaktívabb megvalósítója Somorjai Karola és Lepár Lívia tanáraink vehették át 2023. június 6-án az Eiffel Műhelyházban.

A kiállítás részleteiről itt tájékozódhatnak: https://www.virtualiskarolina.hu/kolonizacio2022/, s reményeink szerint 2023. június 21-től 24-ig a Szegedi Szent-Györgyi Albert Agórában újra megtekinthetik majd az érdeklődők.

Köszönjük a rengeteg munkát a közreműködő diákoknak, akik Somorjai Karola, Lepár Lívia, Kisvárdainé Dusa Mária, Csanki-Balogh Emese, Gellér Alíz, Tráserné Horváth Annamária, Baracs Róbert koordinálásával tevékenykedtek egy egész éven át.

Szeretettel gratulálunk!

#DTH, #Kolonizáció, #digitális, #Karolina