2021. május 10-én találkozunk!

Kedves Szülők és Diákok! 

Nagyon várjuk a diákokat a jelenléti oktatásba, mert fontosnak tartjuk, hogy visszatérjenek a közösségeikbe! 

A jelenleg érvényes jogszabályok szerint május 10-én a szeptemberi tanítási rend, órarend és szabályok szerinti jelenléti oktatás lesz az intézményben, az alsó tagozatban is. (Az alsó tagozatban is megszűnik a délelőtti tanítás, ismét az egésznapos időbeosztás lép életbe.) 

Egy új szabályt alkalmazunk: a védőmaszk használata a tantermekben is kötelező. A testnevelés óra megtartásakor a levegőn való mozgást és a pandémiának megfelelő gyakorlatokat részesítjük előnyben. 

Kérjük, fokozott felelősséggel vegyenek részt a diákok a közösség életében, a legkisebb tünet vagy családi érintettség esetén is maradjanak távol a közösségtől.  

A szülők, az eddigiekhez hasonlóan, kérelemük útján élhetnek azzal a lehetőséggel, hogy a gyermekük nem vesz részt a jelenléti oktatásban, melyet igazolt hiányzásnak tekintünk. Erre vonatkozó kérelmet a főigazgatónak kell az osztályfőnökön keresztül benyújtani. Ebben az esetben diák számára a pótlásokhoz tudunk segítséget nyújtani (a digitális oktatás nem tud folytatódni). A diáknak a tudásáról be kell számolnia, az osztályozhatóság érdekében. Ezt folyamatos beszámolással (akár jelenléti formában), vagy ha a hiányzása eléri a 250 órát, akkor osztályozó vizsgával teljesítheti.  

Étkezés: Május 10-től a jelenleg érvényes étkezési kérelmük alapján készítjük elő az ellátást. Módosításra a honlapon találhatók szerint van lehetőség: https://www.karolinaiskola.hu/etkeztetes   

Az étkezést a szülőnek kell lemondania, ha gyermek bármilyen ok miatt nem jön iskolába az etkezéslemondas@karolinaiskola.hu  email címen  Demus László élelmezésvezetőnél, vagy telefonon a 62/ 420-248, 107-es melléken. 

Kérem, bármilyen gondjuk, kérésük van, forduljanak az osztályfőnökökhöz és a szaktanárokhoz. 

A művészeti iskola és a kollégium vezetője külön levélben értesítette a szülőket a teendőkről. 

Május 10,11-én ebédbefizetés lesz, személyes és online fizetési formában is. A személyes befizetést a szülők a régi bejáratnál (Szentháromság u.) ill.  a diákok a pénztárban tudják teljesíteni. Az online befizetésre szintén ezen a két napon a honlapon található szabályok szerint van lehetőség. (https://www.karolinaiskola.hu/etkeztetes) 

Szeretettel várjuk a diákokat!

Szegedi Ágnes

főigazgató