Őszi papírgyűjtés

Kedves Szülők, Gyerekek!

A  "késő tavaszi papírgyűjtés" számlázása, kifizetése az ígért megbeszélést követően a héten kerül kiborítékolásra, melyet az osztályok osztályfőnökei a pénztárban vehetnek át.

Az új kifizető, a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. egy új felület megismerését hozta számomra, mely sok sok telefonos egyeztetést és kolléga bevonását kívánta meg. Hála Istennek sikerrel zárult ez a szervezési folyamat, melynek eredménye az alábbiakban található!

 

Az őszi papírgyűjtés a MOHU-n keresztül a Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. átvételével 2023.11.24. Péntek reggel 7.00-16.45-ig kerül megrendezésre.

A Szentháromság utcán -a Spar felől- az első fém zöld kapun keresztül nyílik lehetőség az otthonról hozott papír konténerekben való elhelyezésére.

Az reggeli átvételnél kérjük, hogy mindenki számoljon azzal, hogy igen zsúfolt lesz az udvar és az utca szakasz is. A gyerekek a portán keresztül a délutáni gyülekező helyen találkozzanak ezen a reggelen! 

Átvétel csak és kizárólag ömlesztve történik, történhet a szolgáltató által a tele konténereket mérlegelve utalja a MOHU a hulladék ellenértékét. A gyerekeket buzdítsátok a közös célok elérése érdekében "egy-mindenkiért és mindenki-egyért" és "sok kicsi sokra megy" elvek megvalósulására.

A begyűjtött papír árából közös, egész intézményt érintő programot kívánunk támogatni,  a Szülői Szervezettel karöltve!

Köszönöm szépen a türelmet: Magos Gábor

2023. november 08.