Étkeztetés

ÉTKEZÉS KÉRÉSE és MÓDOSÍTÁSA:

1-8. évfolyamra vonatkozó szabályok

A szülők írásban kérik a gyermek számára a szolgáltatásokat az alábbi lehetőségek közül:

  • tízórai+ebéd, vagy
  • tízórai+ ebéd+uzsonna, vagy
  • csak ebéd

az intézmény pénztárában email-en (karolina.penztar@karolinaiskola.hu)

(Az internetes felületen nem tudnak rendelést állítani, mert az ebédelés rendje ezt nem teszi lehetővé!)

Jelzik a számukra járó kedvezményeket, speciális étkezési igényüket (orvosi igazolás), és benyújtják az ehhez szükséges igazolásokat.

A 2023. január 20-ig leadott étkezési igény, rendelés 2023. február 1-től 2023. június 16-ig érvényes, félév közben ezen nem lehet módosítani. 

 

9-12. évfolyamra vonatkozó szabályok

Az eddig megszokott rend szerint minden hónap 20. napjáig rendelnek a következő hónapra ebédet.

 

A BEFIZETÉS MÓDJAI:

A befizetés az iskola honlapján megjelölt két napon lehetséges.

  • pénztári befizetés (készpénz vagy bankkártya: Mastercard; Visa)
  • online befizetés (Az online befizetés iskolánkban csak az étkezési térítési díjakra alkalmazható és előzetes jelzés után lehetséges).

 

térítési díjak befizetésére kizárólag az előre megadott havi két napon van mód és lehetőség. Az időpontok a honlapon és a portán megtalálhatóak. Amennyiben a két napon befizetés nem történik, az összeg hátralékba kerül, és a következő befizetéskor lehet kiegyenlíteni, az aktuális havi étkezési térítési díjjal együtt. Ha a második alkalommal sem kerül befizetésre a hátralék, és nem érkezik kérvény a helyzet megoldására, akkor a további étkezéseket nem tudjuk biztosítani. A fentiektől való eltérést a pénztárba beadott, nyomós indokkal alátámasztott kérvény formájában tudjuk kezelni.

A pénztár a befizetések napján hosszabb nyitva tartással működik 7.00 – 17.00 óra között.

 A befizetéssel kapcsolatos kérdéseket a  karolina.penztar@karolinaiskola.hu címre küldhetik, ill. a központi telefonszám pénztári mellékén kaphatnak információt.

Iskolánkban nincs lehetőség étkezési utalvány, SZÉP kártya, banki átutalás, PayPass, American Express, euró elfogadására.

 

ÉTKEZÉS LEMONDÁSA HIÁNYZÁS ESETÉN:

Legkésőbb a kívánt nap előtti munkanapon 9.00 óráig lehetséges Demus László élelmezésvezetőnél az etkezeslemondas@karolinaiskola.hu   vagy a 62/ 420-248, 107-es mellék telefonszámon.