„Mert szezon nem múlhat el bál nélkül”

Az idei bálunk mottója: VIRTUÁLIS MULATSÁG, VALÓDI SEGÍTSÉG!  

A virtuális bál lehetőség nyújt számunkra arra is, hogy támogassunk egy nemes célt. Ezért jótékonysági árverést rendezünk a „Reménysugár Alapítvány a Dél-Alföldi Hematológiai és Onkológiai Gyermekbetegekért” javára, amely szintén a Virtuális Karolina felületén keresztül lesz elérhető a bál időpontjától. 

Az alapítványról ezen a linken tájékozódhat: (https://remenysugaralapitvanyszeged.hu/)

Négy módon lehetséges támogatni a fenti alapítványt:

  1. A jótékonysági árverésre felajánlott tárgyakkal. Az Önök által felajánlott és az általunk már összegyűjtött tárgyakat árverésre bocsájtjuk azon a módon, ahogyan tavaly a Virtuális Majális rendezvényünk keretén belül már tettük. A tárgyak fényképét, a kezdő licitet és egy rövid leírást a karolinakaranten@gmail.com email címre várjuk az árveréssel párhuzamosan 2021. február 28-ig. Eddigi tapasztalataink alapján különösen népszerűek voltak az Önök által készített, egyedi kézműves tárgyak.
  2. Licitálással, amely során a legmagasabb licitet ajánló nyeri el a licitre bocsájtott tárgyat.  A licitálás záróidőpontja: 2021. március 7.
  3. Ezen kívül arra is lehetőségük van, hogy pénzbeli adománnyal, tehát bármilyen összeggel támogassák a fenti alapítványt adománylevél formájában a januári ebéd befizetésének alkalmával, melynek időpontja 2021. február 15-16.
  4. Az iskolánk portája mellett kihelyezett ládikóba bedobott forintokkal is hozzá tudnak járulni ahhoz az összeghez, amit az akció lezárása, vagyis 2021. március 7. után átnyújtunk a Reménysugár Alapítványnak. Kérjük a kedves szülőket, vonják be a gyerekeket is ebbe a szívből jövő segítségnyújtásba! Ha csak 5-10 Ft-ot dobnak be a gyerekek a ládikóba, már akkor is érezhetik, hogy részesei egy olyan megmozdulásnak, amelynek mozgatórugója az az önzetlen jóság és az egymásra figyelés.

 

Nagy izgalommal és annál is nagyobb szeretettel várjuk Önöket a meghívóban szereplő időponttól a www.virtualiskarolina.hu oldalon!

 

Szegedi Ágnes főigazgató, Tóth Alexandra és Somorjai Karola a bált szervező pedagógusok

Csatolmány
2021. február 11.