Újabb siker a Fungo Nero 5 Diákvállalkozás számára

A csapat a Citi - JAM által szervezett online innovációs versenyen vett részt 2024. február 28-29.-én.
A verseny során a diákok egy kihívásra kellett, hogy megoldást találjanak. A kihívás a helyi közösségeket érintő problémákra koncentrált.
A csapatok érdekesebbnél érdekesebb megoldásokkal rukkoltak elő, ami érintette többek között a közösségépítést, az újrahasznosítást és az egészséget.

A Fungor Nero-s fiúk a Karolina Tanári között jelenleg is megvalósuló Mentális Dobbantó című projekttel indultak - mivel ennek a tanárok számára szervezett programsorozatnak a digitális támogatását végzik, illetve további fejlesztésén dolgoznak.

Nándori Gellért, Keresztes Ambrus, Nándori Barnabás és Varga Márton László tagok maximális lelkesedéssel vetették bele magukat a munkába, és dolgoztak együtt 6 mentorral, majd pedig a délután folyamán egy 4 perces perezentációs előadásban győzték meg a szakmai zsűrit, hogy projektükkel érdemes volt nevezni.
A 10 csapat között 4 díjat osztott ki a szakmai zsűri: Legmegvalósíthatóbb ötlet díj - Fungo Nero 5 csapata a Karolina Általános Iskola és Gimnázium-ból :)

Az eseményről a facebook hivatkozás itt található: 

https://www.facebook.com/JuniorAchievementMagyarorszag/posts/pfbid0i8uBmzxKdtH76nAJQroHQ5Yjk1jQDwNfBi1bv6U4EKW8NexLqZY5e1DbfuvJs5eMl