„Fabatka” vásár az iskolában

Múlt héten pénteken (2023. június 9-én)  megrendeztünk iskolánk történetének első „Fabatka” vásárát. A rendezvény célja az volt, hogy az otthon tárolt felesleges, kidobásra szánt játékok, könyvek, sport- és iskolaszerek gazdát cseréljenek, olyanhoz kerüljenek, aki örül neki, és így ne hulladék váljon belőlük, a megmaradt játékokat pedig alapítványoknak vagy plébániáknak adjuk, ahol örömmel fogadják.


A vásárra nagy lelkesedéssel készültek a fiatalok. A hét elején lehetőségük volt elhozni otthonról a vásárra szánt játékokat, könyveket, melyekért fabatkát kaptak. Voltak olyanok is, akik a fabatkák csiszolásában segítettek. Pénteken délelőtt mindenki megkapta a fabatkáját, s kora délután kezdődhetett a vásár.

Az eseménynek nagy sikere volt kisdiákjaink körében, a délután hátralévő részében örömmel játszottak új játékaikkal, vagy olvasták a vásáron szerzett könyveket. A megmaradt játékokból, könyvekből iskolánk óvodája is kapott, a többit pedig még az iskolaév zárása előtt eladományozzuk, korábbi terveinknek megfelelően.

Az eseményen készült fotók megtekinhetők IDE kattintva.

Erős M. Renáta SSND