Veszélyhelyzet - ebédrendelés

Kedves Szülők!

Égnek a vonalak és folyamatosan alakul az a platform, amely a digitális oktatást biztonsággal támogatja. Erről már kaptak vagy folyamatosan kapnak tájékoztatást. (Remélem már a felsősök és a gimisek között vannak olyanok, akik feljelentkeztek az o365 felületre)

E mellett sikerült megteremteni a lehetőségét annak, hogy az iskolán keresztül a diákok étkezést kaphassanak.

A mi konyhánknak is számolnia kell a kisgyerekes szülők otthonmaradásával, az idős szülőt ápoló munkavállalóval és magával a betegséggel is. Ezért a biztonságos ellátás érdekében úgy döntöttünk, hogy a szegedi iskolákat ellátó Suli-Hoszt Kft-től rendelünk ebédet úgy a normál, mint a speciális étkező gyerekeknek. (A cégtől eddig csak a speciális diétás ételeket rendeltük.)

E rendkívüli helyzetben (az egész városban) csak éthordóban lehet az adagokat hazavinni. A Karolina iskolában a megrendelt ételeket 2020. március 23-tól, 12.00-12.30 között az új ovi bejáratánál (Apáca utca felől megközelítve) lehet majd saját éthordóba kikérni.

Itt hívom segítségül a szülőket abban, hogy egymásnak segítsenek a kiszállításban. Ezt az első napon tudjuk megszervezni, ha már tudjuk, hogy kik rendeltek ebédet. Kérem, hogy a megrendelésre használt felületen jelezzék ha a hazavitelben segíteni tudnak!

Itt alul található a megrendelő lap amelyet email-on a karolinaelelmezes@gmail.com címre kell eljuttatni legkésőbb 2020.03.19-én. Az eddig megérkező kérelmekre hétfőtől tudjuk biztosítani az ellátást.

A továbbiakban az első étkezés napját 2 nappal megelőző napon (legkésőbb pénteken) 9.00 óráig jelzett megrendeléseket tudjuk érvényesíteni. A lemondás 9.00 óráig történhet a következő napra.

A normál étkezést (csak ebéd) az alábbi áron tudjuk biztosítani, amely megegyezik a szegedi iskolák számára megállapított árakkal:

·  óvodásoknak:  528 Ft

·  általános iskolásoknak (1-8 évfolyam): 644 Ft

·  középiskolásoknak (9-12 évfolyam):723Ft

A speciális étkezésben résztvevők számára az eddigi ár érvényes.

A megrendelés visszavonásig érvényes, amelyet szintén írásban kell megtenni az élelmezésvezetőnél.

Fizetni utólag (az eddigiek elszámolásával) az intézmény pénztárába kell, a veszélyhelyzetnek megfelelően kialakított módon és időpontban. Erről majd az érintetteket értesítjük.

 

Szeged. 2020.03.17.

Szegedi Ágnes

főigazgató