Pénzügyi és Vállalkozói Témahét a Karolinában

Pénzügyi és Vállalkozói Témahéten az  OTP Fáy András Alapítványa a szegedi Tisza-parti Általános Iskolába várta a pénzügyek iránt is érdeklődő felsős diákokat. A hét témája a biztosítás volt, így a kvíz- illetve a csoportjáték is ehhez kapcsolódott. A program végén Pápai Joci és Manuel örömkoncertje várta a gyerekeket.

A 9.B osztály összevont matematika óráján szintén a  PÉNZ7 (https://www.penz7.hu/) keretén belül Szigli Tamás érkezett iskolánkba. Az Ötletből vállalkozás foglalkozáson vállalkozásról, kommunikációról, hálózatokról, nyelvtudásról, ... beszélgetett a tanulókkal. Mindenkinek volt olyan tartalom, ami megmarad, melyek között a tanulás, a tudás, a logikus gondolkodás fontossága is szerepel.

A tizedik osztályosok aktivitása Győző-Molnár Andrásnak volt örömteli meglepetés. Tőle vállalkozásról, megtakarításról, befektetésekről tanulhattak a diákok, akik  valóban nagyon érdeklődőek voltak és rendkívül aktívan dolgoztak.

A foglalkozásokat követően közös képek is készültek, a csatolt képek közül a csoportképek oly módon, hogy mindenkinek egy szót, gondolatot, mondatot kellett arról mondania, mit is jelentett számára a Pénz7 az iskolában. Sokak számára a jövő tudatos tervezését mindenképp. ...

2020. március 12.