A hajgumi mindent vitt….. 😊

Örömünk határtalanságát szeretnénk megosztani Mindenkivel: a Fungo Nero Diákvállalkozás – melynek hivatalos honlapja itt található: https://www.virtualiskarolina.hu/fungonero/ az országos NN Társadalmi  Innovációs Versenyen 2. helyezést ért el!

Ráadásul rá egy napra A Diákvállalkozások Országos Versenyén 1. helyezettek lett a vállalkozás, ami azt jelenti, hogy bejutottak a nemzetközi döntőbe, amit idén Litvánia rendez. A vírus helyzet miatt online ez a verseny is, de nem lesz kevesebb az izgalom.

Az országos versenyről a közvetítés ITT érhető el:, a mieink 1 óra 20 perctől láthatóak nagyjából.

A nemzetközi döntőben a résztvevőknek angolul kell előadniuk üzleti tervüket, és a zsűrivel is hasonlóképpen kell kommunikálniuk, illetve a további munka java most jön, mivel saját reklámfilmet készítenek velük a döntőre, mely júliusban kerül megrendezésre.

A hivatalos híradás ITT található:

E nemes csapat tagjai név szerint:

Csatári Réka 11.b, Skutera Anna 11.b, Halápi Zsófi 10.b, Nagy Adrienn 10.b, Somorjai Lili 10.A tanulók.
Mentortanáraik: Lepár Lívia, Somorjai Karola, Tráserné Horváth Annamária

Nagy köszönet nekik, és a Junior Achievement Magyarországnak, akik minden megmozdulásukban támogatták a gyerekeket, akik több hullámvölgyet átvészelve 99 százalékos önállósággal, és alkotással legyűrve a pandémia okozta közönyt, és passzivitást 100 százalék élővé tették ezt a vállalkozást!