A Fungo Nero Diákvállalkozás újabb sikere!

2022. április 9.-én Budapesten, a Duna Plazaba rendezte meg a Junior Achievement Magyarország a Diákvállalkozások Tavaszi Vásárát és Versenyét, ahol a Fungo Nero csapata drótékszerekkel és „srunchie-kosaraival” újból elhozta a Környezeti Fenntarthatósági díjat, aminek nagyon örültünk! A téli vásár után sokkal összeszedettebben, és tudatosan készültünk a vásárra, és szerencsére minden tag részt tudott venni a vásáron. Most kevesebb csapat vett részt, mint a télen – de igen magas minőségű és rendkívül igényesen létrehozott termékekkel szerepelt minden csapat. A Fungo Nero meghívást is kapott egy szegedi rendezvényre: a Fenntarthatósági konferencia a tudatosság jegyében (https://csmkik.hu/esemenyek/textilipar-a-fenntarthatosag-jegyeben) 2022. április 26.-ra, ahová nagy izgalommal készülünk!

Az idei csapat tagjai: Nagy Adrienn, Halápi Zsófia 11.B-s, és Gyurcsik Dorottya, Székely Sára, Dabis Kinga, és Somorjai Lili 11.A-s diákok.

S bár mi a verseny alatt is kifejeztük, hogy iskolánk támogatása nélkül ez az eredmény nem születhetett volna meg – ezúton is köszönjük, hogy szabadon dolgozhatunk, és fejleszthetünk műhelyünkben! Szeretnénk továbbá megköszönni e sorokkal is a Junior Achievement Magyarország munkatársainak korrekt szervezését, lelkesedését, mindenre gondolását és a minden csapattal való törődését!

A Fungo Nero fejlődése nem valósulhatna meg ilyen eredményesen, ha nem használja a csapat a Dreamshaper projekt alapú oktatási eszközt (https://dreamshaper.com/hu/), melyet a Miniszterelnökség megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által hirdetett Az innovatív tanulási környezet kialakítása és komplex tehetségsegítő programok megvalósítására, s nyertes NTP-INNOV-21 pályázat támoghatásával alkalmaz a 2021-22-es tanévben.

További megjelenések az online térben:

     A Karolina Iskola Facebook oldalán
     A Nemzeti Tehetség Program Facebook és Instagram oldalain a legfrissebb információk,
     felhívások, eredmények érhetőek el.

#nemzetitehetségprogram, #mindentehetségszámı́t

Képek itt: https://photos.app.goo.gl/WsfNzKhKge2o5F2v8