Ritmikus gimnasztika - kitartással csodás eredmények

Két év kényszerszünet és az edzések leállása után szeptembertől korlátozott időben és csoportok formájában ugyan, de elindultak újra a ritmikus gimnasztika sportfoglalkozások. Az ősz folyamán vált biztossá, hogy idén megrendezik újra a diákolimpiát és Győrben az országos döntőt. Eszünkbe jutott ismét, amikor az utolsó pillanatban, mikor már indulásra készen álltunk 2019 március 16-án hétfőn, hogy utazunk a döntőre, aznap kihirdették az országos korlátozás első napját, így nem tudtunk részt venni a döntőn. Remélve, hogy az nem ismétlődik meg újra, három csapattal lelkesedve elhatároztuk, hogy felkészülünk ismét, bár kevés az idő, az előírt  gyakorlatokat megtanuljuk és alaposan kigyakoroljuk. Végül Március 27-én vasárnap indultunk el a döntő helyszínére.

Eredmények:

Az I. korcsoport szabad gyakorlatával Perényi Zsuzsanna, Gyuris Blanka, Prazsák Zsuzsanna és Takács Panka 3. helyezést szerezték meg, a III. korcsoport labda gyakorlatával Juhász Réka, László Ágnes, Kalocsai Bernadett és Pálföldi Hanna az 5. helyezést, a IV. korcsoport kötél gyakorlatával Szabó Stefánia, Perényi  Anna, Horváth Krisztina és Tóth Inez 1. helyezést ért el.

Büszkén és örömmel tértünk hát haza, igaz késő éjszaka. Az iskolai záró gála műsorunkon szeretnénk itt Szegeden is  mindezt megmutatni. Végül, de nem utolsó sorban köszönettel tartozunk a szülőknek, akik időt, energiát, anyagiakat nem számolva végig támogattak és segítettek minket.

László Anita edző

Szeretettel Gratulálunk!