PREZILIMPIA döntősei a Karolinás diákok

Néhány hete beszámoltunk arról (ITT), hogy a GTK Prezilimpia prezentációs versenyének döntőjében Nyári Márk 9.B és Karlovitz Alex 11.A osztályos tanulók képviselhetik iskolánkat.

A 2022. november 30-án megrendezett eseményen a versenyzőknek egy rövid (6-8 perces), saját készítésű prezentációt kellett tartaniuk az Energia – Piac – Gazdálkodás témakörében.

Diákjaink hozzáértő mentorok segítségével kaptak támogatást ahhoz, hogy hogyan is kell felkészülni egy-egy előadásra, miként fejleszthetők az előadói készségek.

A projekt partnere az SZTE Junior Akadémia és a világ legnagyobb, professzionális nyilvános beszéd és vezetői készség fejlesztő szervezetének (Toastmasters International) szegedi klubja. Utóbbi szervezet különdíját Nyári Márk érdemelte ki.

Karlovitz Alex a 11.-12. évfolyamos tanulók mezőnyében a harmadik helyezést érte el.

A döntőnek a Szent-Györgyi Albert Agóra Informatoriuma adott otthont, az eseményt követően a GTK épületében szemkamerás eszközök kutatásokban való alkalmazásairól hallhattunk és egy interaktív bemutatóban Túró Rudira vadászhattunk.

Köszönjük szépen a szervezők kedves fogadtatását!
Kravz Hanga (11.B) diákunk és tanáraink (Kiss Ágostonné, Csanki-Balogh Emese, Kéri László, Tráserné Horváth Annamária) lelkes, segítő munkáját!

Szeretettel gratulálunk diákjainknak!