Papírgyűjtés

Kedves Szülők, Gyerekek!
Mindannyian tudunk arról, hogy október 4-én, kedden kerül megrendezésre iskolánkban a papírgyűjtés 7:00 – 16:45 között.

A Szentháromság utca felől az első fém zöld kapu lesz nyitva, ott nyílik lehetőség az otthonról hozott papírt elhelyezni a konténerekben.

Az reggeli átvételnél kérjük, hogy mindenki számoljon azzal, hogy igen zsúfolt lesz az udvar és az utca szakasz is.  Magos Gábor tanító úr szervezi és koordinálja,  az eseményt.

 

Gyakorlati Útmutató:

 *A  kapu a sok papírt hozó autóknak lesz fenntartva, ahol a közlekedési szabályokat türelmesen betartva -jobb kéz szabály, …. az "akadálytalan áru, papír átvételnél" udvarias magatartást tanúsítva lehet haladni be illetve ki. 

A papír kötegeket átkötözve, fixen rögzítve kérjük behozni!         

* Mérlegelésre most sem lesz lehetőség, sem mérleget, sem "segítő embereket" nem tud biztosítani az átvevő cég a résztvevő iskoláknak!

 

Részünkről ez egy újabb lehetőség az újragondolásra!!!

Szeretnénk egy közös célt kitűzni! Lássuk ezt az alábbiakban!

Az őszi és a tavaszi papírgyűjtésből a karantén előtti időszakban 40-50 tonnányi papír mennyiséget "hordtak" össze a szorgos kezek! Ha sikerül ezt a tömegmennyiséget újra megcélozni, akkor a lehetséges ötleteinkből egy biztosan tudna teljesülni!

Például:  A befolyó összegből a majálison az egyik gyerekeknek szóló programot tudnánk finanszírozni! A gyerekek ezáltal jobban tudnák értékelni, magukénak érezni, és büszkének lenni, hogy ezért mi dolgoztunk meg!
Számítunk segítő támogatásotokra!

Köszönettel : Magos Gábor szervező 

2022. szeptember 27.