Akinek ebben a tanévben minden sikerült

Plugor Hunor 3.c osztályos tanuló a 2022/2023-as tanévben minden versenyen, amelyen elindult, kimagasló eredményt ért el. Kezdődött a Bolyai csapatversenyekkel: a Bolyai Matematika Csapatversenyen a Dél-Hunnia régióban 4., a Bolyai Természettudományi Csapatversenyen a Dél-Hunnia régióban 2., majd az országos versenyen 18., a Bolyai Anyanyelvi Csapatversenyen a Dél- Hunnia régióban 2., az országos versenyen pedig 24. helyezést ért el csapatával.

Ezek után jöttek sorra a matematika versenyek. Hunor a Zrínyi Ilona Matematikaversenyen megyei 2. lett, majd az országos döntőben megszerezte a 14. helyet. Két évfolyamtársával együtt megnyerték megyénkben a 3. évfolyamosok Zrínyi csapatversenyét is. A Nemzetközi Kenguru Matematikaversenyen meghívták őt Budapestre a díjazottak közé, ahol 6. lett.

Áprilisban megnyerte a Tankerületi matematikaversenyt, ahol csak azért nem menetelt tovább, mert nem rendezték meg idén a megyei fordulót. Huni megnyerte a városi helyesírási versenyt, és a Kazinczy Szépkiejtési versenyt is. A megyei helyesírási verseny 2. helyezését is elhozta iskolánknak.

De hogy a művészetek se maradjanak ki a sorból, május 5-én diákunk arany minősítést kapott hegedűjátékáért a II. Csongrád-Csanád Vármegyei "A" Tagozatos Vonós Egyéni és Kamarazenei Versenyen.

Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy Hunort iskolánk tanulói között tudhatjuk, és sok sikert kívánunk neki a későbbiekben is. Köszönjük lelkes, kitartó, áldozatos munkáját.