Ballagás a gimnáziumban

2023. május 5-én került sor a gimnáziumi ballagásra. A délutáni eseményt a 9-11. évfolyam egész délelőtt készítette elő: díszítették a tantermeket, folyosókat, a végőzősök termeiben a padra helyezték a tarisznyákat, valamint a bekötött vademecum lapokat is. 

A ballagás a 11. évfolyam osztályátadó műsorával kezdődött, majd a szülők virágátadása következett. Ezután a végzős diákok felsorakoztak az osztályfőnökeikkel és énekelve végigvonultak az épületben. Az iskolaépület bejárása után az iskolazászló vezetésével a ferences templomba mentek át, ahol Kondé Lajos pasztorális püspöki helynök ünnepi szentmisét mutatott be, a szentmisén koncelebrált Fr. Bucskó Nándor OFM atya is.

A szentmise után kezdődött a ballagási ünnepség szintén a ferences templomban. Először a 12.A, majd a 12.B képviselői mondták el a búcsúbeszédüket. Ezt követően Horváthné Hodács Zsuzsanna gimnáziumi intézményegység-vezető köszöntötte a jelenlévőket és köszönt el a végzős diákoktól. A beszéd végén adta át a díjakat. Az idei tanévben az alábbi díjakat adtuk át:

 

Boldog Gerhardinger Terézia-díj

Dabis Kinga Eszter 12.A
Babos Mária Luca 12.B

 

Karolina-díj:

Laukó Levente 12.A
Kiss Dorottya 12.B

 

Tartományfőnöknői dicséret:

Gyuris Hanna 12.A
Kiss Máté 12.A
Rácz Ádám 12.A
Bába Máté 12.A
Janzsó Dávid 12.A
Noé Dominika 12.A
Tanács Rebeka 12.B
Tanács Sára 12.B
Varga Dávid 12.B


Főigazgatói dicséret:

Szalkai Erika 12.A
Zvolenszki Lizett 12.A


Pro Karolina-díj

Mezey Zsuzsanna 12.A

2023. május 18.