Hívogat az óvoda, kapuját kitárja…

Tájékoztató

Kedves Szülők!

Óvodánk a Boldogasszony Iskolanővérek fenntartásában működik.

Intézményünk azon családoknak nyújt segítséget, akik szeretnék, hogy gyermekük keresztény szellemű nevelésben részesüljön. Óvodai nevelési gyakorlatunk alapja a gyermekszeretet, a harmonikus, nyugodt, családias, egymásra figyelő, érzelmi biztonságot nyújtó, pozitív tulajdonságokat megerősítő óvodai élet.

Elsősorban azon gyermekek jelentkezését várjuk, akik a 3. életévüket 2021. augusztus 31-ig betöltik, illetve jelentkezhetnek azok is, akik 2022. február 28-ig töltik be a 3. életévüket. Az év közben jelentkező gyermekeket csak akkor áll módunkban felvenni, ha az óvoda szabad férőhelye ezt lehetővé teszi.

Az emberi erőforrások minisztere – a veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 40/2020. (III. 11.) Korm. rendeletre való figyelemmel – a 2021/2022. nevelési, tanévre történő óvodai beiratkozásról szóló 7/2020. (III. 25) EMMI határozatában az óvodai beiratkozások vonatkozásában jelenleg egyedi eljárási szabályokat határozott meg.

A veszélyhelyzet függvényében a későbbiekben további aktuális tájékoztatót fogunk adni a jelentkezés határideje és módja tekintetében.

Az óvodai felvételre vonatkozó szándéknyilatkozat innen érhető el: Szándéknyilatkozat .

A szándéknyilatkozatra vonatkozó adatvédelmi tájékoztató innen érhető el: Tájékoztató .

A Szándéknyilatkozat kitöltését követően fontos, hogy azt saját e-mail címükről, juttassák el a balint.illesne@karolinaiskola.hu e-mail címre.


Köszönjük!

Szegedi Ágnes                                                    Bálint Illésné

 főigazgató                                                      óvodavezető, igh.

2021. február 23.