Meghirdetett versenyek

2017/2018

7. Ökumenikus Diákfilmszemle

Kedves filmkészítő Diákok és a diákok alkotásait segítő Tanártársak! 

A keresztény egység imahetén örömmel adjuk hírül, hogy idén újra megrendezzük az ökumenikus diákfilmszemlét a katolikus, református és evangélikus általános- és középiskolák diákjai számára. 

A 7. Ökumenikus Diákfilmszemle vetítés-sorozata, a filmek nyilvános értékelése és díjazása 2018. június 2-án, szombaton lesz. A filmek beadási határideje 2018. május 7. hétfő, és most is szabadon választott illetve kiemelt témában várjuk a filmeket. 

A filmek időtartama maximálisan 8 perc lehet. Csatoltan küldjük a többi tudnivalót tartalmazó versenykiírásunkat. Az idei kiemelt témánk: ÚJRAJÁTSZVA - Amikor egy helyzetet szeretnénk újraélni, hogy másként léphessünk benne. 

Szeretnénk felhívni a figyelmet a diákfilmszemlénk rendszeresen aktualizált weboldalára. Nemcsak az eddigi filmszemléink története, legjobb filmjei és képes beszámolói találhatók meg itt, hanem egy menüpontban filmkészítést segítő oktatási anyagokat is közzé tettünk. Természetesen a versenyfelhívásunk és a filmmel együtt beküldendő nevezési lap is letölthető az oldalról, továbbá az AKTUÁLIS menüpontban megtalálható a részletes versenyszabályzatunk is. Szeretettel ajánljuk rövid reklámfilmünket, megköszönjük ennek terjesztését.

Sikeres és örömteli filmes munkát kívánok szeretettel az ökumenikus szervezőbizottság nevében,

Wettstein József piarista tanár
az Ökumenikus Diákfilmszemle főszervezőjeA pályázat tudnivalói: