Hivatalos‎ > ‎Kiemelt hirdetések‎ > ‎

Karácsonyi meghívó

Brigitta Szunyi, 2016. dec. 21. 1:05   [ 2016. dec. 22. 11:28 frissítve ]

Kedves Karolinás Szülők! 

Közeleg a Karácsony, amely családjainkban és iskolánkban is a legnagyobb ünnepünk egyike. Minden ünnep előtt megnézzük, hogyan tudjuk méltó módon vendégül látni közösségünket. Tapasztalhatták ebben az évben is, hogy igyekszünk helyet vagy módot találni az örömteli ünneplés lehetőségére. 

A változások meggondolásakor fontos szempontunk az ünnep (kicsik és nagyok együtt) átélésének lehetősége, és az is hogy a szülők valamilyen formában részesei lehessenek a közösségi élménynek. A karácsonyi ünnepünkön már az elmúlt évben olyan sokan voltunk, hogy a továbbiakban már nem vállalható felelősséggel a nagyszámú közönség biztonsága.
Ennek okán a lehetőségeket a műsor megtekintésére bővítjük és szeretettel kérjük, hogy használják ki ezen új formákat, amelyek a munka vagy a család szempontjából lehet, hogy praktikusabbak is lesznek az eddigieknél.

Karácsonyi műsorunkat először 2016. DECEMBER 20-ÁN (KEDDEN) 10.00 órakor tekinthették meg a Szent György csarnokban. Ezen a napon délután is tartottunk előadást a város nyugdíjasainak.

2016. december 21-én (szerdán) 15.00 órakor kezdődött TANÍTVÁNYAINK számára a közös karácsony. Az ünnepség hagyományoknak megfelelően az udvaron teázással fejeződött be. 

A műsor a honlapon is megtekinthető és letölthető lesz Pálfai Tamásnak köszönhetően, akinek a kiváló minőségű felvétele az elmúlt évekhez hasonlóan a galériába kerül majd feltöltésre. 

BÍZOM A MEGÉRTŐ SZERETETÜKBEN ÉS ABBAN, HOGY „A FEL NAGY ÖRÖMRE” MŰSORUNK GONDTALAN, ÖRÖMTELI PERCEKET HOZOTT MINDENKINEK.

SZERETETTEL KÍVÁNOK ÁLDOTT ÜNNEPET!

Szeged, 2016.12.09.

A tantestület nevében:
Szegedi Ágnes
Comments