Hivatalos‎ > ‎Kiemelt hirdetések‎ > ‎

Iskolai megemlékezés a gyásznapon, szentmise lehetőség

Brigitta Szunyi, 2017. jan. 23. 23:16   [ 2017. jan. 30. 0:11 frissítve ]
A tragikus veronai baleset áldozataira ezzel az imával emlékezett a Karolina diák és tanár közössége a nemzeti gyásznapon

A szülők számára 2017. január 27-én pénteken volt lehetőség az iskola kápolnájában 7.30-tól szentmise keretében a közös imádságra. 

Mennyei Atyánk! Áldunk téged, hogy az örök élet reménységével ajándékoztál meg minket. Erősíts kegyelmeddel, hogy a tragikus  elmúlás láttán is megálljunk abban a bizonyosságban, hogy sem élet, sem halál el nem választhat a te szeretetedtől. Óvj meg attól, hogy zúgolódjunk bölcs végzésed ellen. Taníts igazi hálára, hogy megköszönjük mindazt a jót és örömöt, amit  nap mint nap kapunk  és amit az elköltözött embertársaink által adtál az embereknek. Fogadd egész eddigi életüket, örömüket, bánatukat és vétkeiket a te kegyelmedbe. Áldd meg családjaikat, barátaikat megerősítő Szentlelkeddel, hogy erősek és kitartóak tudjanak maradni a fájdalom közepette. Vezess mindnyájunkat  a te utadon, hogy hűségesen töltsük be hivatásunkat, egykor pedig együtt örvendezzünk színed előtt, az Úr Jézus Krisztusért. Ámen. Miatyánk….

 

Requiescant in pace!

Comments