Hivatalos‎ > ‎Intézmények‎ > ‎Óvoda‎ > ‎

Beiratkozás


Hogyan lehet jelentkezni a Karolina Óvodába?

A Karolina Óvoda a Miasszonyunk Iskolanővérek fenntartásában működik.
Intézményünk azon családoknak nyújt segítséget, akik szeretnék, hogy gyermekük keresztény szellemű nevelésben részesüljön.
Óvodai nevelési gyakorlatunk alapja a gyermekszeretet, a harmonikus, nyugodt, családias, egymásra figyelő, érzelmi biztonságot nyújtó, pozitív tulajdonságokat megerősítő óvodai élet.

Azon egészséges gyermekek jelentkezését várjuk, akik a 3. életévüket az adott év augusztus 31-ig betöltik. Azok a gyermekek, akik a tanév folyamán töltik be a 3. életévüket, jelezzék felvételi igényüket! Az év közben érkező gyermekeket csak akkor áll módunkban az adott évben fölvenni, ha az óvoda férőhelye ezt lehetővé teszi.

A jelentkezési lapot kitöltve a Karolina Iskola portáján (Szentháromság u. 76.) vagy az óvodában (Szentháromság u. 65.) kell leadni az aktuális jelentkezési időszakban. Kérjük, mellékeljenek egy saját névre megcímzett, felbélyegzett borítékot!
A jelentkezési lapot az aktuális jelentkezési időszakban itt, illetve az Intézményi dokumentumok között is megtalálhatja.

Szükséges dokumentumok:
  • a szülő személyi igazolványa
  • a lakcímigazoló kártya
  • a gyermek születési anyakönyvi kivonata
  • az óvodai érettséget igazoló orvosi vélemény


FENNTARTÓI KÖZLEMÉNY AZ ÓVODAI BEIRATKOZÁSRÓL:
Jelentkezési lap az óvodába a 2017/2018-as évre: 


Óvoda hírei

  • Óvodások énekeltek a Karolina Iskolában A szegedi Karolina Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és a Szeged Városi Kórusegyesület népdaléneklési versenyt rendezett a város nagycsoportos óvodásainak 2017. november 8-án. A város 5 óvodájából 15 gyermek érkezett ...
    Létrehozta: Brigitta Szunyi, 2017. nov. 22. 0:04
  • Játszódélután és játszóház nagycsoportosoknak Játék, mese, zene, vidámság a Karolina Általános Iskola hagyományos játszódélutáni foglalkozásain 17.00-től 18.00-ig nagycsoportos ovisoknak! Időpontok és témák: 2018. január 16. - Többet ésszel, mint erővel Játszóház ...
    Létrehozta: Brigitta Szunyi, 2017. dec. 12. 8:01
1 - 2 bejegyzés látható (összesen 2 van). További elemek »