Hivatalos‎ > ‎Intézmények‎ > ‎Óvoda‎ > ‎

Beiratkozás


Hogyan lehet jelentkezni a Karolina Óvodába?

A Karolina Óvoda a Miasszonyunk Iskolanővérek fenntartásában működik.
Intézményünk azon családoknak nyújt segítséget, akik szeretnék, hogy gyermekük keresztény szellemű nevelésben részesüljön.
Óvodai nevelési gyakorlatunk alapja a gyermekszeretet, a harmonikus, nyugodt, családias, egymásra figyelő, érzelmi biztonságot nyújtó, pozitív tulajdonságokat megerősítő óvodai élet.

Azon egészséges gyermekek jelentkezését várjuk, akik a 3. életévüket az adott év augusztus 31-ig betöltik. Azok a gyermekek, akik a tanév folyamán töltik be a 3. életévüket, jelezzék felvételi igényüket! Az év közben érkező gyermekeket csak akkor áll módunkban az adott évben fölvenni, ha az óvoda férőhelye ezt lehetővé teszi.

A jelentkezési lapot kitöltve a Karolina Iskola portáján (Szentháromság u. 76.) vagy az óvodában (Szentháromság u. 65.) kell leadni az aktuális jelentkezési időszakban. Kérjük, mellékeljenek egy saját névre megcímzett, felbélyegzett borítékot!
A jelentkezési lapot az aktuális jelentkezési időszakban itt, illetve az Intézményi dokumentumok között is megtalálhatja.

Szükséges dokumentumok:
 • a szülő személyi igazolványa
 • a lakcímigazoló kártya
 • a gyermek születési anyakönyvi kivonata
 • az óvodai érettséget igazoló orvosi vélemény


ÓVODAI BEIRATKOZÁS A 2018/2019-ES ÉVRE

Az óvodai beiratkozás ideje: 2018. április 23. és 24. (hétfő és kedd) 8.00-17.00 

A beiratkozáshoz szükséges iratok listája és az egyéb tudnivalók az alábbi fenntartói közleményben olvashatók: 

JELENTKEZÉSI LAP A KAROLINA ÓVODÁBA A 2018/2019-ES ÉVRE

A jelentkezési lapot 2018. március 14-ig az óvodában kellett leadni. 

A lap innen letölthető: 


Óvoda hírei

 • Jelentkezési lap a Karolina Óvodába a 2018/2019-es évre A jelentkezési lapot 2018. március 14-ig az óvodában kellett leadni. A lap innen letölthető: 
  Létrehozta: Gábor Szélpál, 2018. ápr. 10. 0:56
 • Óvodába hívogató Idén is vártuk óvodánkba a leendő ovisokat a szülőkkel együtt 2018. március 7-én egy vidám délelőttre. 
  Létrehozta: Gábor Szélpál, 2018. márc. 7. 1:10
 • Játszóház és játszódélutánok nagycsoportos ovisoknak Idén is sok játékkal, mesével, zenével, vidámsággal vártuk a Karolina Általános Iskola játszóházába és játszódélutánjaira a nagycsoportos ovisoknak! 
  Létrehozta: Gábor Szélpál, 2018. jan. 29. 0:09
 • Óvodások énekeltek a Karolina Iskolában A szegedi Karolina Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és a Szeged Városi Kórusegyesület népdaléneklési versenyt rendezett a város nagycsoportos óvodásainak 2017. november 8-án. A város 5 óvodájából 15 gyermek érkezett ...
  Létrehozta: Gábor Szélpál, 2017. nov. 22. 0:04
1 - 4 bejegyzés látható (összesen 4 van). További elemek »