Hivatalos‎ > ‎Intézmények‎ > ‎Óvoda‎ > ‎2013/2014‎ > ‎

Csibe csoport

A mentőállomáson

2014. március 

Egészséghét

2014. március 3-7.

 

Faültetés

2014. február 25.

 

Játékos mozgásfejlesztés

2014. február 13.

 

Mindennapok a Csibe csoportban

2014. február

A Csodák Palotájában járt a Csibe és a Nyuszi csoport

2013. november 6.

2013. november 6-án kirándulni mentünk a Csodák Palotájába nagycsoportos gyerekekkel a tehetséggondozó pályázat megvalósulásaként. A „Kukucs” programot a természeti tehetségterületen kiemelkedő  gyermekeknek terveztük be. Az interaktív kiállítás során fizikai törvényszerűségekkel ismerkedhettek meg (erő, mágnesesség, elektromosság, gravitáció...), illetve logikai játékokat próbálhattak ki. A gyermekek élmény gazdag tevékenység sorozaton vehettek részt. Az Öveges teremben levegővel kapcsolatos kísérleteket figyelhettek meg a, és részt is vehettek a megvalósításban. A gyerekeket elvarázsolták a fizika csodái. 
Kellemesen elfáradva érkeztünk haza a hosszú út után, de a gyermekek nem győzték élményeiket elmesélni szüleiknek.

 
 

Tehetséggondozás témahét

2013.


 

Látogatás az 1. c-ben

2013.

 

Mindennapok a Csibe csoportban
 

"Őszi szél fúj a hegyekről..." - Szakmai nap

2013. október 7.

A gyermekek az ősz téma feldolgozásában aktívan, cselekvően vettek részt és a közvetlen tapasztalás maradandó tudást biztosított számukra. A délelőtt kiemelt tevékenysége ének, zene, énekes játék volt. Kompetencia alapú nevelés zenei képességfejlesztéséből láthattunk ízelítőt. „A kavicsok beszélgetése” a ritmusérzék fejlesztését, ritmusvisszhang gyakorlását tette lehetővé. Újszerű volt az együttmozgás a zenére, megadott instrukciók alapján – „Felhőutazás”.
„Szeretetpercek” alkalmával a gyerekek rácsodálkoztak a teremtett világ szépségére, értékeire és ennek megőrzésére, ápolására.
 

Dzsungel kiállítás

2013. szeptember