Hivatalos‎ > ‎Intézmények‎ > ‎Művészeti iskola‎ > ‎

Művészeti iskola hírei


A Zene Világnapja

Brigitta Szunyi, 2017. szept. 28. 3:09   [ 2017. okt. 12. 3:22 frissítve ]

2017. október 1. A zene világnapja.

Ebben az évben néhány újítással szerettük volna még közelebb hozni a klasszikus zenét a diákokhoz, kollégákhoz, szülőkhöz.

Október 2-án hétfőn reggel az iskola portájánál fuvola és gitár hangjain megszólaló ismert dallamok fogadták az iskolába érkezőket.

Matiné koncert jelleggel iskolánk zenetanárai reggel nyolc órakor a Szent György csarnokban az iskola 5-12 osztályos diákjai részére tanári Mini koncertet adtak, mely indította az egész napot és hetet.

A nap zárásaként, a Szentlélek kápolnában Zene világnapi tanári koncert hívogatta a kollégákat, gyerekeket, szülőket, ismerősöket.

J. S. Bach orgona hangjai, Vivaldi oboa, hegedű, ének dallamai, Fürstenau, Kronke , Grieg bécsi illatú fuvola és gitár hangjai, Pejtsik Péter cselló húrokat zengető Stonehenge- i világa és Boëlmann orgona hangjai zongora átiratban varázsolt el mindenkit, előadót és hallgatót egyaránt.Karolinás első osztályosok a művészeti iskolában

Brigitta Szunyi, 2017. jún. 20. 0:38   [ 2017. jún. 20. 3:27 frissítve ]

Kedves Szülők! 

A Karolina Művészeti Iskola várja azokat az elsős kisdiákokat, akik a 2017/2018. tanévben kezdik meg az iskolás éveiket. Azokat, akik szeretnek énekelni, gyermekjátékokat játszani, zenei alapokkal barátkozni, és gondoltak már arra, hogy egyszer ők is hangszeren fognak muzsikálni. 

Ez a heti 1 × 45 perc jó lehetőség arra, hogy később a gyermekek hangszeres tanulmányaikat zenetanáraink előkészítsék.

Jelentkezésüket 2017. szeptember első hetében fogadjuk.

1-2 of 2