Hivatalos‎ > ‎Étkeztetés‎ > ‎

Igazgatói tájékoztató az ebédbefizetésről

Kedves Szülők, Nagyszülők, Pártfogóink! 

Az elmúlt évek tapasztalatai, a törvények, rendeletek új szabályozásai valamint a szoftver háttér változásai miatt „ragadtam tollat”. 

A térítési díjak befizetésének jövőbeni módjáról szeretnék néhány gondolatot megosztani Önökkel. A témában lehetőségem volt néhány összevont szülői értekezleten élőszóban is tájékoztatást adni. Viszont a mai információ áradat sebessége és mennyisége is szükségessé teszi az írásos ismertetést is. 

térítési díjak befizetésére kizárólag az előre, egész tanévre kiadott ismertetőben szereplő időpontokban lesz mód és lehetőség. Az ettől való eltérést külön írásban beadott, nyomós indokkal alátámasztott kérvény formájában tudjuk kezelni. Tehát ha valakinek adott alkalommal vagy akár rendszeresen nem megfelelő a térítés díj befizetésének időpontja, akkor egy nekem címzett beadványban kérheti a halasztást

Amennyiben sem befizetés, sem kérelem nem érkezik, nem áll módunkban biztosítani az adott hónapra a szolgáltatást.

Befizetések napján hosszabb nyitva tartással működik pénztárunk, 07.00 – 17.00 között egész nap, folyamatos munkarendben

Kérem a későbbi nehéz helyzetek elkerülése, a közös munka segítése érdekében a leírtak tartalmát minden érintett betartani szíveskedjék. 

A térítés díjak megfizetésének módjában is történt változás. Az eddigi kizárólag készpénzes befizetés kiegészült novembertől a bankkártyás megfizetés lehetőségével. Az utalással történő számlakiegyenlítésre egyelőre nincs felkészült informatikai rendszerünk, tehát az így beérkező étkezési díjat egyelőre nem tudjuk fogadni.

A Szegedi Iskolanővérek Alapítvány számlájára (számlaszám: 12067008-00130151-00100008) utalt adományok megfizetésének rendjére az előző sorokban írtak nem vonatkoznak, vagyis az utalás, a személyes befizetés egyaránt alkalmazható protokoll. 

Figyelmüket megköszönve, a megértés reményében, tisztelettel:

Vlocskó Mihály
működésért felelős igazgató

Szeged, 2014. szeptember 29.
Comments